Succesvolle 2CharityRun

charityrunOp zondag 26 mei heeft een groep hardlopers deelgenomen aan de 2CharityRun om geld in te zamelen voor School’s cool Utrecht. Samen met deelnemers van andere goede doelen liepen zij 10 kilometer hard, gesponsord door vrienden en familie. Niek van Hees, mentorcoördinator bij School’s cool Utrecht, leidde een team van vijf man en één dame. Het team van Niek zamelde geld in voor activiteiten voor mentoren en jongeren van School’s cool Utrecht. Iedereen heeft de eindstreep gehaald, hevig zwetend maar ook met een lach op het gezicht. Gelukkig voor de renners en het publiek hebben de weergoden zich rustig gehouden, geen zon maar ook geen regen. Tegenwind zorgde op het open stuk tijdens de route voor een extra uitdaging. Vooraf had de groep aangegeven het parcours binnen het uur af te leggen en dat is de meesten ook gelukt. Een hele prestatie, allen dank voor jullie inzet. Met deze actie heeft ‘het team Niek’ tot nu toe 375 euro opgehaald voor School’s cool Utrecht. Je kunt deze actie van School’s cool Utrecht nog steunen door te doneren via www.geef.nl/niekiskb.