Jaarbeeld 2012

jaarbeeldKomende week wordt ons jaarbeeld 2012 verzonden.
In 2012 waren meer dan 300 vrijwilligers actief bij onze organisatie. In totaal hebben 179 vrijwilligers taalcoaching geboden. Door wekelijks individueel of in kleine groepen af te spreken werden 537 Utrechters ondersteund bij het leren van de Nederlandse taal. In ons groeiende mentorproject School’s cool Utrecht hebben vrijwillige mentoren in 2012 65 jongeren in de brugklas  begeleid. Uit onze effectmeting blijkt dat mentoring werkt. Al ons werk hadden we niet kunnen doen zonder onze samenwerkingspartners. Maar vooral kunnen we niet zonder alle vrijwilligers die actief zijn binnen Taal doet meer. We hebben veel ondernemende vrijwilligers in onze organisatie, die steeds vaker hun netwerk en deskundigheid voor ons inzetten.

We gaan met vertrouwen de toekomst in! In ons Jaarbeeld 2012 leest u wat we het afgelopen jaar hebben gedaan en hoe we ons met vrijwilligers en samenwerkingspartners hebben voorbereid op die toekomst.

Lees het jaarbeeld