De Ontmoeting op zaterdag 5 oktober

Taal doet meer organiseert op zaterdag 5 oktober van 17:00- 21:00 uur in samenwerking met Stichting Kootje Fundatiën De Ontmoeting in het Museum van Speelklok tot Pierement. Het idee achter De Ontmoeting is het in contact brengen van Utrechtenaren die elkaar normaliter niet treffen. We bieden diverse Utrechters de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken en met elkaar uit te wisselen. Hierdoor krijgen zij meer kennis van elkaars ‘werelden’ en ‘culturen’. Dit draagt bij aan onderling begrip en samenhang in Utrecht. Op het programma staan ieder geval muziek, multiculturele hapjes en uitwisseling. Daarnaast zal ‘Het zonnetje van Kootje’ worden uitgereikt om waardering uit te spreken voor Utrechters die zich belangeloos inzetten voor de stad.

Reserveer alvast in je agenda en kom samen met je cursist of pupil (ook vrienden en familie van vrijwilligers en cursisten zijn van harte welkom!). Aanmeldingen graag doorgeven aan
Bekijk hier de flyer met het programma.