Afscheid bestuurslid Judith Fournier

1312judithDonderdag 21 november hadden we een bijzondere maaltijd bij Taal doet meer. We hebben afscheid genomen van Judith Fournier als bestuurslid van Taal doet meer. Judith is 17 jaar actief geweest binnen het bestuur. Met een maaltijd op de Keulsekade met medewerkers, oud-bestuursleden en bestuursleden hebben we Judith verrast en bedankt voor haar inzet. Oud-voorzitter Gerard Zuidberg en huidig voorzitter Marka Spigt spraken haar met veel mooie woorden toe. We waarderen Judith zeer om haar tomeloze inzet, professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Als cadeau kreeg ze onder andere een boompje, wat hopelijk een levendige herinnering oplevert. Judith blijft nog in het bestuur van onze Stichting Huisvesting. Ze raakt dus gelukkig nog niet helemaal uit beeld.