Derde prijs bij de prijsuitreiking van de Vrijwilligersprijs Utrecht 2013

vrijwilligersprijs28 november 2013 was het zover: de dag van de uitreiking van de Vrijwilligersprijs 2013 in het Utrechts Archief. Vol goede moed en frisse energie waren vele organisaties en vrijwilligers aanwezig bij deze feestelijke middag, die van start ging om twee uur.  Ook School’ Cool was als genomineerde organisatie van de partij.

Na de presentatie van een interessant onderzoek van studenten van University College Utrecht, een presentatie van Nico de Boer en een levendige paneldiscussie met het publiek, was het tijd voor de uitreiking. De Ulu Moskee uit Lombok won de eerste prijs, Stichting Stadswerkplaats Utrecht de tweede en School’s Cool heeft de derde prijs in de wacht gesleept! Een prachtige prijs, waarvoor wij al onze mentoren en mentorcoördinatoren ontzettend dankbaar zijn!

Na deze uitreiking volgde er ook een uitreiking voor de Vrijwilliger van 2013. Alle genomineerden waren stuk voor stuk inspirerende mensen waarvan het enthousiasme zeer aanstekelijk werkte.  Na deze middag is het iedereen duidelijk: Utrecht is een stad die onwijs veel mooie en enthousiaste vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties heeft en zich daar heel trots op mag voelen!