Utrechtse schrijvers presenteren verhalenbundel in begrijpelijke taal

BpDGgW3IMAAtwkK
Utrechtse schrijvers presenteerden zondag 1 juni een verhalenbundel in begrijpelijke taal. De bundel ‘Lokale Liefde – de taalcursist als bron’ is een initiatief van schrijver Karin Giphart en onze taalconsulente Marielle van Rooij en werd in theater Springhaver overhandigd aan wethouder Jongerius.

De verhalenbundel is tot stand gekomen in samenwerking met avondschool Prago, Humanitas, Taal doet meer en Gilde Utrecht. Wethouder Jongerius, met cultuur, participatie, zorg en welzijn in haar portefeuille: “Ik ben zeer verheugd dat er zo veel partijen in de stad Utrecht met elkaar samenwerken om laaggeletterdheid te verminderen. Ik hoop dat we elkaar kunnen inspireren om meer van deze mooie verhalen te maken, want Utrecht maken we samen.”

Wij zijn natuurlijk heel trots op onze cursisten en taalcoaches die aan deze publicatie hebben meegewerkt!

Lees meer