Week van de alfabetisering

Tijdens de Week van de Alfabetisering van 8 tot en met 14 september worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Diverse taal- en computerlesaanbieders geven tijdens deze week open dagen en workshops voor cursisten en vrijwilligers. Bekijk hier de activiteiten.

 De gemeente Utrecht organiseert op 11 september 2014, samen met partners, de bijeenkomst (DIGI)TAAL Utrecht in het kader van de landelijke Week van de Alfabetisering.  Dit jaar is er speciale aandacht voor taal en digitale vaardigheden. De bijeenkomst is voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers die zich inzetten voor het bevorderen van taal- en digitale vaardigheid van Utrechters.

Er zijn Werkateliers over verschillende thema’s: hoe herkennen bedrijven laaggeletterdheid? Welke (digitale) lesmaterialen zijn er beschikbaar? Hoe schrijf je begrijpelijke teksten? Er wordt afgesloten met een plenair programma en een gezamenlijk buffet.

Aanmelden kan via Graag daarbij ook je 1e en 2e voorkeur doorgeven voor de workshop waaraan je wilt deelnemen.
Bekijk hier het hele programma van deze bijeenkomst.