Opnames voor ‘Krachtvinder’ afgerond

In een tot studio omgebouwde ruimte van de Vrijwilligerscentrale presenteerden twaalf deelnemers van Eigen Kracht Utrecht zich op maandag 8 december voor de camera. De foto’s en filmpjes zijn bedoeld voor de ‘Krachtvinder’, een online portal waar werkzoekenden hun pitchvideo en werkprofiel kunnen plaatsen.

Veel Utrechters met een andere moedertaal dan het Nederlands hebben moeite een baan te vinden. Door focus van werkgevers op taalvaardigheid blijft veel potentieel onbenut. Met beperkte taalvaardigheid is het moeilijk een baan te vinden, terwijl het hebben van werk juist helpt om het Nederlands snel te leren. De ‘Krachtvinder’ helpt de werkzoekenden hun talenten te presenteren aan werkgevers.

De online portal wordt op 15 januari aanstaande gelanceerd op het Taal doet meer College over Taal & Werk. Klik hier voor de uitnodiging van het Taal doet meer College.

 

opnamepitchopnamepitch2