Utrechtse bedrijven en Koningin Máxima in gesprek over taal en werk

Op 15 januari 2015 zullen 50 Utrechtse bedrijven deelnemen aan ons Taal doet meer College. Werkgevers gaan aan dialoogtafels in gesprek met vrijwilligers en cursisten van Taal doet meer over de vraag hoe je de talenten van mensen met een beperkte taalvaardigheid beter kunt herkennen en benutten. Ook Hare Majesteit Koningin Máxima is bij deze gesprekken aanwezig.

Koningin Máxima zal tijdens de bijeenkomst voor Taal doet meer tevens de ‘Krachtvinder’ lanceren, een online portal waar verborgen talenten zich presenteren aan potentiële werkgevers. Met deze portal wil Taal doet meer werkgevers stimuleren om verder te kijken dan de taalvaardigheid en bevorderen dat werkgevers en cursisten elkaar makkelijker vinden. Vanaf 15 januari is de portal toegankelijk via www.krachtvinder.nl.