11 februari: Inspiratiesessie voor vrijwilligers over bedrijven en Taal doet meer, mét stoelmassage en presentatieworkshop!

Welke vrijwilligers denken er met ons mee over de samenwerking tussen het bedrijfsleven en Taal doet meer? Wie kent bijvoorbeeld mensen die onze website kritisch onder de loep willen nemen? Welk bedrijf kan HR-deskundigheid inbrengen? Wie helpt om ons aanbod voor vluchtelingen vorm te geven? En welk bedrijf wil uitjes voor jongeren sponsoren? We waarderen het zeer als je hierover mee wilt denken.

We laten ons op deze avond inspireren door voorbeelden van vrijwilligers en bedrijven zelf. Zoals opleidings- en trainingsbureau ICM/4youngPeople, door een vrijwilliger al langere tijd een samenwerkingspartner van Taal doet meer. Zij geven deze avond een gratis workshop over presenteren (bekijk hier een filmpje: http://www.4youngpeople.nl/over-4youngpeople). Ook verzekeringsmaatschappij a.s.r. zal vanuit de praktijk vertellen hoe zij handen en voeten geven aan hun MVO-beleid door o.a. cursisten van Taal doet meer een werkervaringsplek te bieden. De avond zal worden ingeleid door Peter Blokland, die zelf ooit begon met een samenwerking tussen de non-profit organisatie jINC en het bedrijf ManpowerGroup.
Kortom: volop inspiratie over het thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).
En niet onbelangrijk, tussendoor kun je lekker ontspannen met een heerlijke stoelmassage!
Aanmelding kan via
Tijdstip: 18.00u – 20.30u, we starten met een hapje en een drankje
Locatie: De Alchemist, Koningin Wilhelminalaan 8, Utrecht