Vast taalspreekuur taalvrijwilligers

 

img_0337Er is veel belangstelling voor het taalspreekuur! Zóveel dat het verstandig is om dit een beetje te gaan reguleren: vanaf 15 maart draaien Mariëlle van Rooij en Barbara Klomp vaste taalspreekuren, op verschillende plekken en tijdstippen in de stad. Sinds september hebben zij versterking gekregen in de persoon van Carien Westenbroek, junior taalconsulent.
De spreekuren zijn er voor persoonlijk advies, om in te gaan op vragen over lesmateriaal, vragen over leuke werkvormen, en ideeën over lesaanpak. Wil je een afspraak maken voor een van onderstaande spreekuren? Mail dan naar:.

 • Dinsdag: 9.00 – 11.00 uur
  Taalconsulent: Carien Westenbroek
  Locatie: De Alchemist (1ste verdieping kamer 102), Koningin Wilhelminalaan 8
 • Donderdag: 15.00 – 17.00 uur
  Taalconsulent: Mariëlle van Rooij
  Locatie: Centrale Bibliotheek (2de verdieping bij de Lees en Schrijf!-kast), Oudegracht 167
 • Donderdag: 17.00 – 19.00 uur
  Taalconsulent: Barbara Klomp
  Locatie: Bibliotheek Overvecht, Gloriantdreef 1

Voor inspiratie kun je ook kijken naar ons aanbod in de agenda voor trainingen en workshops!