Naar FC Utrecht!

Zondag 8 mei: Uitje wedstrijd FC Utrecht-AZ voor alle jongeren en hun vrijwilligers
In het kader van het 30-jarig jubileum van Taal doet meer staat er ook voor de jongeren uit de projecten School’s cool, Huiswerk Hulp Utrecht en de Taalmentoraten een feestje gepland! FC Utrecht heeft met hoge korting kaartjes aangeboden voor de spannende laatste wedstrijd van het seizoen op zondag 8 mei. Het resterende bedrag is betaald door Conclusion, een bedrijf dat gevestigd is naast stadion Galgenwaard. Een prachtig cadeau natuurlijk!

Ben jij huiswerkcoach of (taal)mentor en zie je zo’n uitje met je pupil of leerling wel zitten? Of ben je vrijwilliger bij een ander project, maar wil je graag helpen bij het begeleiden van de leerlingen? Meld je dan vóór 25 april aan bij

fc utrechtconclusion