Voorlees Festival Overvecht

Kom voorlezen op het Voorlees Festival!

Partners in Overvecht slaan op zondag 4 september de handen ineen voor een tweede editie van het Voorlees Festival. Het evenement heeft als doel de taligheid in Overvecht te stimuleren en wordt wegens succes herhaald! Een belangrijk onderdeel van deze dag vormen de tientallen voorleeskleden waarop enthousiaste vrijwilligers verhalen vertellen aan kinderen van 2 tot 12 jaar. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste voorlezers. Bekijk hier de impressie van vorig jaar.

voorleesfestival
Lijkt het jou leuk om te komen voorlezen? Meld je dan aan via en ontvang meer informatie. Vermeld daarbij je naam, e-mail en telefoonnummer. Dit mag natuurlijk alleen, maar ook in duo. Het voorlezen zelf neemt ca. een uur in beslag.

Lijkt het je leuker om te helpen bij de organisatie van het festival? We zijn ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag een handje helpen om deze dag in goede banen te leiden.

Denk daarbij aan:

  • Voorlezers opvangen en instrueren
  • Bezoekers ontvangen en informeren over het evenement
  • Kinderen begeleiden naar de voorleeskleden
  • De voorleesrondes in goede banen begeleiden
  • Ouders informeren over de taalmarkt

Meld je hiervoor ook aan via en ontvang meer informatie.

Nodig vooral ook collega’s, vrienden en familie uit voor het Voorlees Festival en deel dit bericht. Samen laten we zien dat plezier en taal hand in hand gaan. Graag tot 4 september!

—————————————————————————————————————————–

Het Voorlees Festival vindt plaats op zondag 4 september van 13:00 tot 15:30 uur in Park de Watertoren. Naast voorlezen is er een uitgebreid programma: er is muziek, een prijsuitreiking, we krijgen bezoek van een bekende schrijver en van een wethouder, en er is een taalmarkt met informatie over cursussen, trainingen en andere activiteiten die betrekking hebben op taal. Jong en oud, voorlezer en luisteraar, iedereen is welkom deze dag.

Voorleesfestival2016