Taalcoach in de klas

Wil jij je graag inzetten voor mensen met een taalachterstand? En heb je affiniteit met (NT2) onderwijs? Word taalcoach in de klas!

Taal doet meer werkt samen met Taal+ om trainingen te verzorgen voor volwassenen die vanuit de bijstand aan het werk willen of werkenden die vanwege hun taalachterstand in een kwetsbare positie bij hun werkgever zitten. Als taalcoach in de klas geef jij de cursisten extra ondersteuning bij het lezen en schrijven. Dit gebeurt in principe tijdens de les die gegeven wordt door een NT2 docent. In overleg met de docent bepaal je per cursist hoe je deze persoon het beste kunt ondersteunen.

De lessen worden ’s morgens, ’s middags en ’s avonds gegeven. Op dit moment vinden ze plaats op de locaties Adriaen van Ostadelaan, Overvecht en Amsterdamsestraatweg, maar in de toekomst komen hier nog andere locaties bij.

Als taalcoach in de klas doe je waardevolle ervaring op in het (NT2) onderwijs. Ook ontmoet je veel mensen uit verschillende culturen! Heb jij een open en positieve instelling en vind jij het leuk om mensen te begeleiden en te helpen? En heb je wekelijks zo’n 3 uur tijd voor vrijwilligerswerk? Kom dan ons team van taalcoaches versterken!

Geïnteresseerd? Neem contact op met Yvonne Blok via  of 030-2947594.

DSC_0609