Netwerkbijeenkomst Taal en Gezondheid 4 oktober

4 oktober: Netwerkbijeenkomst Taal en Gezondheid voor taalcoaches. Kom ook!

Wat hebben taal en gezondheid met elkaar te maken? Kun je niet goed lezen en schrijven, dan loop je vroeg of laat ook tegen gezondheidsproblemen aan. Dat weet u als geen ander. Denk aan bijsluiters van medicijnen, oproepen voor afspraken in het ziekenhuis en formulieren die je moet invullen. De Week van de Alfabetisering Utrecht 2016 richt zich daarom niet alleen op laaggeletterden, maar ook op zorgprofessionals van de eerste en tweede lijn.

Graag nodigen we u uit voor de Utrechtse netwerkbijeenkomst Taal en Gezondheid op 4 oktober aanstaande. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Stichting UFA (Utrechts Fonds Achterstandswijken), UMC Utrecht en de Gemeente Utrecht. Het doel van de bijeenkomst is kennisoverdracht vanuit het perspectief van de wetenschap, ervaringsdeskundigen en de praktijk; delen van initiatieven en goede voorbeelden en het versterken van het netwerk rondom taal en gezondheid.

De bijeenkomst is gericht op professionals in de zorg en het sociale domein, buurtteams, taaldocenten/taalcoaches.

De inschrijving is geopend! U kunt zich aanmelden op:

www.taalengezondheidutrecht.nl/netwerkbijeenkomst

We hopen u te zien op 4 oktober!