Netwerkbijeenkomst Taal doet meer bij a.s.r. verzekeringen

Netwerkbijeenkomst stichting Taal doet meer bij a.s.r. verzekeringen, 12 oktober a.s., 16.00 – 20.00 uur. plaatjesRita
Centraal thema: Wat betekent diversiteit voor Utrechtse bedrijven? Op dit moment zetten meer dan 600 vrijwilligers van Taal doet meer zich in voor de taalvaardigheid van Utrechters. Ons werk is uitsluitend mogelijk dankzij de samenwerking met onze partners.

In het kader van ons 30-jarig jubileum willen wij graag met Utrechtse bedrijven nagaan hoe wij Utrecht samen nóg prettiger en gezonder kunnen maken. Als spreker is bij ons te gast Sander Terphuis, een Nederlands-Iraanse vluchteling, jurist, voormalig professioneel worstelaar en politicus. Sander Terphuis zal zijn verhaal toespitsen op de vraag: wat is de waarde van diversiteit voor de samenleving en bedrijven?

Vervolgens maken deelnemers tijdens een interactief programma kennis met het werk van Taal doet meer. U ontdekt bijvoorbeeld verborgen talenten voor de arbeidsmarkt of ondervindt wat de VoorleesExpress voor Utrechtse gezinnen kan betekenen. U kunt hieraan bijdragen met bijvoorbeeld het beschikbaar stellen van netwerken, stageplaatsen, materialen voor vluchtelingenkinderen of het vormgeven van lesbrieven. Maar mogelijk ook op andere manieren, we verkennen het graag met u.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 12 oktober van 16.30 tot 20.00 uur, inclusief buffet. Zie hier het volledige programma.
De bijeenkomst vindt plaats in het pand van a.s.r. verzekeringen (Archimedeslaan 10, Utrecht). Aanmelden kan via