Save the date! Nieuwjaarsbijeenkomst met Paul Scheffer op 26 januari 2017

Op donderdag 26 januari a.s. willen we graag met onze vrijwilligers, deelnemers en netwerkpartners proosten op het nieuwe jaar. We organiseren dan ons eerste Taal doet meer College van 2017. Centrale spreker is Paul Scheffer, publicist en hoogleraar, bekend van onder andere een spraakmakend artikel in NRC met de titel Het multiculturele drama (2000).

Tijdens het Taal doet meer College van 26 januari staat de vraag centraal wat integratie van nieuwkomers van een samenleving vraagt. We zien wrijving ontstaan, ook in Utrecht. Veel Utrechters zijn bereid zich in te zetten voor vluchtelingen en andere nieuwkomers. Tegelijkertijd maken ook veel mensen zich zorgen. Zeker in wijken waar sprake is van sociale problematiek. Enkele lokale sprekers zullen reflecteren op het College van Paul Scheffer. En natuurlijk is er aansluitend eten, muziek en de gelegenheid onderling van gedachten te wisselen.

De bijeenkomst vindt plaats vanaf 17.30 uur in het Johannescentrum in Overvecht. Aanmelden kan via .