Crowdfunding Utrechtse Taalontmoeting online!

Onze Crowdfunding Utrechtse Taalontmoeting is van start gegaan! Met de opbrengst van de campagne kunnen wij taal- en ontmoetingsprojecten blijven organiseren voor Utrechtse vluchtelingen. Het gaat om taallessen, ontmoetingen en werktrajecten om Utrechters met verschillende achtergronden te helpen met de Nederlandse taal, het contact met andere Utrechters en de eerste stappen richting de arbeidsmarkt.

DOE MEE!
Om de activiteiten te kunnen blijven organiseren en zo veel mogelijk vluchtelingen en statushouders te kunnen helpen, hebben wij jouw hulp nodig! We zijn op zoek naar financiële ondersteuning én nieuwe taalvrijwilligers.

  • bekijk onze actiewebsite en kies een donatiepakket of een vrijwilligersoptie
  • breng de campagne onder de aandacht bij vrienden en familie
  • like en deel ook onze speciale Facebookpagina voor de laatste updates

Met jouw support kunnen we er met z’n allen voor zorgen dat Utrechtse vluchtelingen zich, net als wij, thuis voelen in onze stad. Alvast bedankt namens alle nieuwe Utrechters!