Webinar ‘SpreekTaal’ Het Begint met Taal

Beste vrijwilligerscoördinator,

Het Begint met Taal organiseert op 5 april van 19.30 – 20.30 uur een webinar over SpreekTaal. SpreekTaal is materiaal dat veel gebruikt wordt voor taalcoaching van anderstaligen door vrijwilligers. Tijdens de webinar leren vrijwilligers wat SpreekTaal inhoudt en hoe ze er het beste mee kunnen werken. Deze webinar is toegankelijk voor vrijwilligers die zijn aangesloten bij het netwerk van Het Begint met Taal én vrijwilligers die zijn aangesloten bij Taal voor het Leven. Deelname aan de webinar is kosteloos.
Werken jouw vrijwilligers met SpreekTaal en willen ze er meer over leren? Stuur ze dan deze uitnodiging door, zodat ze zich kunnen aanmelden voor de webinar!

Voorbereiding
We raden de vrijwilligers aan ter voorbereiding de e-learning van Het Begint met Taal te bekijken. Ze kunnen ook alvast eens een kijkje nemen in de SpreekTaalboekjes. Deze zijn hier te downloaden.

Aanmelden
Aanmelden voor de webinar kan via deze link: https://attendee.gotowebinar.com/register/2145954607708593411. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Let op: de webinars van Het Begint met Taal zijn bestemd voor vrijwilligers die werken met een NT2-deelnemer, niet voor professionals op het gebied van NT2-onderwijs.