Taalcafé in Lombok

Wegens groot succes is Taal doet meer een ‘Taalcafé in de wijk’ gestart in Lombok. Op dinsdag 21 maart begon de eerste groep enthousiastelingen met het oefenen van conversatie: ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan. Er is gelachen, er werden spelletjes gespeeld en serieuze gesprekken gevoerd onder het genot van een kopje Arabische koffie.
Taal doet meer organiseert het Taalcafé in de wijk iedere dinsdagavond van 19.30-21.30 uur in de Voorkamer, Kanaalstraat 225.
Lijkt het je leuk om (flexibel) te helpen bij het oefenen van de Nederlandse taal, dan kun je je hier aanmelden. Je kunt zelf beslissen hoe vaak je komt, maar we horen wel graag van tevoren wanneer je er bij bent. En ken je iemand die het leuk zou vinden om meer te oefenen met de Nederlandse taal? Anderstaligen die al een beetje Nederlands kunnen spreken zijn van harte uitgenodigd om aan te sluiten.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dirkje via .