Wat doe je als mentor bij School’s cool? Kelly Wams vertelt.

“Als mentor voor School’s cool houd ik mij bezig met het aanbrengen van structuur, het helpen bij het bepalen van prioriteiten en een stukje huiswerkbegeleiding. Het kost mij gemiddeld een à twee uur per week. Ik begeleid nu een Syrisch jongetje, Mahmoud, dat ontzettend graag beter wil leren. Wat voor mij als mentor heel motiverend werkt, is dat Mahmoud de hulp ook echt zelf wil, net als zijn ouders overigens. Ik heb verschillende kinderen begeleid en het is boeiend om te zien dat ieder kind weer anders is. Steeds is een andere aanpak nodig en dat houdt het vrijwilligerswerk voor mij interessant.” – Kelly Wams, mentor School’s cool.

Heb je belangstelling voor de functie van School’s cool mentor? Vul dan het aanmeldformulier in op deze website. Met eventuele vragen kun je terecht bij Annemarie van Voorst, projectleider School’s cool bij Taal doet meer. Dit kan via .