Gezocht: netwerker voor kernteam bedrijven

Gezocht: netwerker voor kernteam bedrijven
(voor 4 – 8 uur per maand)

“Het kernteam bedrijven betrekt het Utrechtse bedrijfsleven bij het realiseren van de doelen van Taal doet meer. Bedrijven kunnen de diverse activiteiten van Taal doet meer steunen met mensen, kennis of geld. Bijvoorbeeld door hun werknemers als vrijwilliger of trainer in te zetten, door werkbezoeken te organiseren, materialen beschikbaar te stellen of specifieke activiteiten te sponsoren. Deze bedrijven kunnen zo een zinvolle invulling geven aan hun MVO-beleid en social return in Utrecht. En daar profiteren onze cursisten vervolgens weer van. Een mooie win-win-win-samenwerking.” – Elise Zomer, kernteam bedrijven.

Wat doe je als netwerker voor het kernteam bedrijven?
Als netwerker voor het kernteam bedrijven zoek je pro-actief contact met geselecteerde Utrechtse bedrijven. Je plant afspraken, onderzoekt mogelijkheden tot (uitbreiding van de) samenwerking en vergadert hierover met het kernteam bedrijven.

Wat heb jij in huis?

  • Je bent een netwerker pur sang en legt gemakkelijk nieuwe contacten;
  • Je weet relaties te onderhouden en waar mogelijk uit te breiden;
  • Je volgt MVO-ontwikkelingen op de voet en geeft daarmee richting aan samenwerkingen met bedrijven;
  • Je hebt bij voorkeur een zakelijk netwerk in Utrecht;
  • Je bent zo’n vier tot acht uur per maand beschikbaar.

Wat krijg jij ervoor terug?
Door jouw inzet zorg je ervoor dat nieuwe Utrechters mee kunnen doen in de Utrechtse samenleving. Taal heb je immers nodig om vrienden te maken, een baan te vinden, je bankzaken te doen of je huiswerk te maken. Zinvol werk dus met een grote maatschappelijke impact!

Heb je belangstelling voor de functie van netwerker voor het kernteam bedrijven? Neem dan contact op met Lineke Maat via of bel 06 – 53 44 76 46 / 030 – 294 75 94. Ook met eventuele vragen kun je bij haar terecht. 

Over Taal doet meer
Taal doet meer zorgt er met zo’n 900 vrijwilligers per jaar voor dat nieuwe Utrechters met een andere moedertaal dan het Nederlands kunnen meedoen in de Utrechtse samenleving. Het leren van de Nederlandse taal is daarbij een rode draad in ons werk. Diverse taalcoaches, (taal)mentoren, huiswerkbegeleiders en Eigen Kracht coaches zijn dagelijks actief om nieuwe Utrechters hun blikveld te laten verbreden en hun talenten te laten ontwikkelen. De vrijwilligers dragen op deze manier ook bij aan begrip en samenhang binnen de Utrechtse samenleving.