20 juni – presentatie nieuwe spreekkaarten

 

 

Kom je kijken naar onze nieuwe spreekkaarten? Op een leuke speelse manier hebben we met deze spreekkaarten een set ontwikkeld, waarbij we opening bieden voor een gesprek en het leren van de Nederlandse taal!

Tijdens de presentatie vertellen we je over hoe deze kaarten tot stand zijn gekomen en kun je zelf ervaren hoe het is om ermee te werken. De spreekkaarten bieden basiswoorden en zinnen aan en zijn rijk geïllustreerd met visueel materiaal en pictogrammen. Kijk, luister en doe met ons mee! We zien je graag 20 juni aanstaande verschijnen. Je krijgt dan na afloop een setje kaarten mee.

Ben je taalcoach en nieuwsgierig naar de nieuwe spreekkaarten? Maar ben je op 20 juni verhinderd? Er ligt een setje voor je klaar 🙂 Neem bij interesse contact op met Mariëlle van Rooij via .