Coördinator groepslessen Hoograven

Coördinator taalcoaching 
Wekelijks gaan in Utrecht veel vrijwilligers op pad om als taalcoach taallessen te geven aan mensen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is. Ook in Hoograven!

Wij zijn op zoek naar een vrijwillige vrouwelijke coördinator taalcoaching voor groepen in Hoograven.

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de groepjes die taalles krijgen in de wijk. Je taken zijn zeer uiteenlopend: je voert intakegesprekken met nieuwe cursisten, koppelt een cursist aan een groep en een taalcoach, begeleidt de vrijwillige taalcoaches en houdt dit alles bij in ons registratiesysteem. Je doet waardevolle ervaring op en ontmoet veel mensen uit verschillende culturen. De coördinator wordt ondersteund door de projectleider.

Wie zoeken wij?
Heb jij een open en positieve instelling en vind jij het leuk om mensen te begeleiden en te helpen? Kan je goed overzicht houden en ben jij communicatief vaardig? Heb je wekelijks zo’n 4 tot 6 uur tijd voor vrijwilligerswerk? Kom dan ons team van coördinatoren versterken!

Wat bieden wij?
Wij bieden onze coördinatoren deskundigheidsbevordering, overleg met andere coördinatoren en contact met de organisatie en de projectleider. Je kan zelf je uren flexibel inplannen. Daarnaast doe je waardevolle ervaring op het gebied van taalonderwijs op en ontmoet je veel verschillende mensen.

Geïnteresseerd? Meld je aan als vrijwilliger voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact op via of telefonisch 030-2947594.