Huiswerk Hulp Utrecht

tmp

Asma: Ik ga twee keer per week naar Huiswerk Hulp Utrecht. Daar kan ik alles vragen wat ik niet snap. Het gaat nu een stuk beter op school, want ik haal steeds meer goede cijfers.

In oktober 2013 is Taal doet meer gestart met Huiswerk Hulp Utrecht (HHU).
Met HHU bieden we 2 keer per week betaalbare huiswerkbegeleiding aan voor middelbare scholieren op drie locaties in Utrecht. Op dit moment geven wij huiswerkbegeleiding in Kanaleneiland, Zuilen en Overvecht op maandag en donderdag van 17.00-19.00 uur.

Leerlingen krijgen bij HHU de kans om in een rustige omgeving huiswerk te maken, waarbij ze vragen kunnen stellen aan de huiswerkcoaches. Samen met de enthousiaste en goed opgeleide huiswerkcoaches werken de leerlingen in kleine groepjes aan hun planning en studievaardigheden. Dat doen zij doormiddel van leren leren: het talent in de jongeren naar boven zien te krijgen, zodat ze zelfverzekerd en zelfstandig met hun huiswerk aan de slag kunnen!

DSC08447In de huiswerkklassen is er ruimte voor individuele aandacht en zetten huiswerkcoaches zich in om het taalbewustzijn onder de leerlingen te vergroten. Onze droom is dat taalvaardigheid geen barrière meer zal vormen, maar plezier geeft en een sleutel vormt naar succes!

Kent u leerlingen die dit kunnen gebruiken? Voor de begeleiding vragen wij een maandelijkse bijdrage van 20 euro per leerling. De ouders moeten een geldige U-pas hebben.

Aanmelden kan via of bel 030 2947594.

 

Terug naar Projecten Jeugd |  Vorige project Volgende project