Jeugdvrijwilligers aan het woord

Vrijwilligers aan het woord

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Ook bij onze projecten Jeugd werken we samen met enthousiaste en inspirerende mannen en vrouwen. Onze vrijwilligers hebben verschillende achtergronden, werkervaring en leeftijden. Maar één ding hebben ze gemeen: ze hebben allemaal een coachende en open houding naar het kind.

 

 

 

Alex en Damian Alex: "Af en toe doen we ook wat anders dan huiswerk maken, zoals een bezoekje aan Dierentuin Artis. Damians enige onvoldoende op het rapport was voor biologie, dus dit uitje leek me een goede keuze!"

Alex en Damian
Alex: “Af en toe doen we ook wat anders dan huiswerk maken, zoals een bezoekje aan Dierentuin Artis. Damians enige onvoldoende op het rapport was voor biologie, dus dit uitje leek me een goede keuze!”

 

 

 

Linda en Aïssatou Linda: “Bij Aïssatou thuis beginnen we altijd met thee. Het is een gezellige boel met haar drie broertjes en moeder. Daarna gaan we op haar kamer oefenen met taal: voorlezen, begrijpend lezen en woordenschat.”

Linda en Aïssatou
Linda: “Bij Aïssatou thuis beginnen we altijd met thee. Het is een gezellige boel met haar drie broertjes en moeder. Daarna gaan we op haar kamer oefenen met taal: voorlezen, begrijpend lezen en woordenschat.”

 

 

 

Marianne en Romaysa Marianne: "Romaysa doet enorm haar best. Ze is heel vrolijk, ook als ik haar corrigeer blijft ze gemotiveerd. ‘Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken, en het voelt nuttig, want ik zie dat ze vooruit gaat!"

Marianne en Romaysa
Marianne: “Romaysa doet enorm haar best. Ze is heel vrolijk, ook als ik haar corrigeer blijft ze gemotiveerd. ‘Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken, en het voelt nuttig, want ik zie dat ze vooruit gaat!”

 

 

 

Yassira en Carola Carola: “Met Yassira gaat het goed. Ze doet haar best en haalt goede cijfers. Het is een feestje om hier op dinsdag te komen.”

Yassira en Carola
Carola: “Met Yassira gaat het goed. Ze doet haar best en haalt goede cijfers. Het is een feestje om hier op dinsdag te komen.”

 

 

 

Adam en Coen Coen: "Adam en ik praten over veel dingen: breuken voor wiskunde, het werken met een agenda, maar ook over voetbal!"

Adam en Coen
Coen: “Adam en ik praten over veel dingen: breuken voor wiskunde, het werken met een agenda, maar ook over voetbal!”

 

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk hier onze vacatures voor vrijwilligers of meld je hier direct aan!