Vrijwilligers Eigen Kracht

Wil jij mensen met een taalachterstand helpen bij het ontdekken van hun Eigen Kracht? En vind je het leuk om samen op zoek te gaan naar werk? Lees dan snel hoe jij je kennis en ervaring kunt inzetten.

Hoe ziet het coachingstraject eruit?

 

Gezamenlijke start coaches

Als coach start je met 2 bijeenkomsten waar je de andere coaches leert kennen. De eerste bijeenkomst is een informatiebijeenkomst, waarin je meer informatie krijgt over Eigen Kracht en wat verwacht wordt van de coach. De tweede bijeenkomst is een verdiepingsbijeenkomst, waarin we dieper in gaan op jouw rol als coach en je tips krijgt over hoe je jouw coachee het beste kan begeleiden.

Persoonlijke coaching

Na de Eigen Kracht training word je gekoppeld aan een deelnemer. Gedurende de duur van uitstroom van de deelnemer spreken jullie regelmatig af en help je jouw deelnemer bij zijn/haar zoektocht naar werk. Vanuit de training krijg je oefeningen mee die je kunt gebruiken. Je kunt natuurlijk ook je eigen werkvormen toepassen vanuit jouw ervaring.

Motiveren om te netwerken

Naast de training en de coaching biedt Eigen Kracht voor de deelnemers ook de gelegenheid om te netwerken. Er zijn bijvoorbeeld workshops en voorlichtingen en we brengen hen in contact met bedrijven. Wij vragen je om jouw deelnemer te stimuleren om te participeren. Want een netwerk is immers heel belangrijk bij de zoektocht naar een baan! Uiteraard ben je als coach ook welkom.

Iets voor jou?

• Ben je enthousiast geworden van het traject?
• Kun je motiveren en enthousiasmeren?
• Heb je ervaring met coaching of het begeleiden van mensen?
• Ben je gemiddeld 2 uur per week beschikbaar?

 

Zet jouw kracht in en help anderen.
Bel naar: 030-2947594. Of meld je hier aan.

 

Je aanmelding is geheel vrijblijvend. Na je aanmelding nemen we contact met je op om kennis te maken meer informatie te geven.