Werkgevers

Bedrijven opgelet: er is veel talent in Utrecht dat door een taalachterstand niet wordt gezien. Geeft u hen een kans op een werkervaringsplek? Of helpt u hen met uw deskundigheid vaardigheden te ontwikkelen?

Wat kunt u als organisatie voor Eigen Kracht betekenen?


Bied een werkervaringsplaats

Bied een deelnemer van Eigen Kracht gedurende 3 tot 6 maanden een werkervaringsplaats. De werknemer werkt minimaal 20 uur per week en krijgt door één van uw medewerkers begeleiding op de werkplek. De deelnemer stemt samen met Eigen Kracht en u de leerdoelen en werkzaamheden af.

Uw medewerkers worden coach

Wij bieden zinvol, uitdagend en leuk vrijwilligerswerk voor uw medewerkers! Voor Eigen Kracht zoeken we doorlopend naar vrijwilligers met ervaring in (loopbaan)coaching en/of HR. Ze krijgen van ons een training, worden begeleid en kunnen hun vaardigheden verder ontwikkelen

Verzorg workshops met uw deskundigheid

Binnen uw organisatie is deskundigheid in huis die waardevol kan zijn voor de deelnemers van Eigen Kracht. Denk aan kennis over communicatiesystemen, maar ook presenteren, netwerken en solliciteren. U kunt deze kennis en ervaring door middel van workshops beschikbaar stellen.

Vergroot het netwerk van deelnemers

Eigen Kracht deelnemers hebben veelal een beperkt netwerk in Utrecht. Dit belemmert hen bij het zoeken naar werk. Om kennismaking mogelijk te maken kunt u verschillende activiteiten organiseren. U kunt bijvoorbeeld de deelnemers uitnodigen om aan te sluiten bij de netwerkborrels die in uw bedrijf of branche worden georganiseerd. Of u kunt speeddates organiseren tussen de deelnemers en (HR)managers. U bepaalt zelf na afloop of u vervolgafspraken wilt maken.

Middelen

Voor trainingen, workshops en coachingsgesprekken zijn we op zoek naar ruimtes op een centrale locatie in Utrecht. En mogelijk heeft u materialen in huis die u niet meer gebruikt. Denk aan computers en bureaumaterialen. Verder kunt u uw communicatiemiddelen inzetten, zoals de vormgeving van flyers of het maken van een voorlichtingsfilm.

Munten

Een financiële bijdrage is uiteraard ook van harte welkom. We zijn momenteel op zoek naar sponsoring voor de Krachtvinder. De Krachtvinder is op 15 januari 2015 gelanceerd door Koningin Máxima. Het is een online portal waar werkzoekenden hun pitchvideo kunnen plaatsen. Werkgevers kunnen via de Krachtvinder talentvolle arbeidskrachten vinden voor hun organisatie.

 

Kansen bieden?
Bel naar: 030-2947594. Of neem contact op per .

 

Partners

a.s.r.
Conclusion
Tempo-Team
De Slinger Utrecht
Wij 3.0
Vluchtelingenwerk Midden-Nederland