Taalvrijwilliger Taalcafé Overvecht

Help je graag iemand die wil oefenen met de Nederlandse taal? En lijkt het je leuk om op een laagdrempelige manier in gesprek te raken met anderstaligen? Ook wanneer je niet wekelijks beschikbaar bent, ben je welkom als vrijwilliger in ons Taalcafé in de wijk Overvecht!

Iedere donderdagmiddag van 13.00 – 15.00 uur organiseert Taal Doet Meer samen met Wijk&Co een taalcafé bij De Dreef in Overvecht (Schooneggedreef 27C). Mensen met verschillende culturele achtergronden ontmoeten elkaar en voeren gesprekken om elkaar te leren kennen en te oefenen met de Nederlandse taal.
Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee, en met behulp van leuke taalspelletjes en spreekkaarten. Het taalcafé is begin september van start gegaan. Er is veel aanloop van deelnemers, maar nog onvoldoende van vrijwilligers!

Je kunt je aanmelden bij Chaima, via taalcoaching@taaldoetmeer.nl of gewoon langskomen. Aanmelden is namelijk niet verplicht, wees welkom!

Meer informatie?

Bel/mail Chaima

Chaima Masouti
030 – 294 75 94

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!