Coördinatoren thuislessen taalcoaching Overvecht

Coördinatoren thuislessen taalcoaching Overvecht

Wekelijks gaan in Utrecht veel vrijwilligers op pad om als taalcoach taallessen te geven aan mensen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is. Ook in Overvecht!

Wij zijn op zoek naar 2 vrijwillige vrouwelijke coördinatoren Taalcoaching thuis in Overvecht.

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de koppels die thuis taalles krijgen in de wijk.

Je taken zijn zeer uiteenlopend: je voert intakegesprekken met nieuwe cursisten, koppelt een taalcoach aan een cursist, begeleidt de vrijwillige taalcoaches en houdt dit alles bij in ons registratiesysteem. Je doet waardevolle ervaring op en ontmoet je veel mensen uit verschillende culturen. De coördinator wordt ondersteund door de projectleider.

Wie zoeken wij?
Heb jij een open en positieve instelling en vind jij het leuk om mensen te begeleiden en te helpen? Kan je goed overzicht houden en ben jij communicatief vaardig? Heb je wekelijks zo’n 4 tot 6 uur tijd voor vrijwilligerswerk? Kom dan ons team van coördinatoren versterken!

Wat bieden wij?
Wij bieden onze  coördinatoren deskundigheidsbevordering, overleg met andere coördinatoren en contact met de organisatie en de projectleider. Je kan zelf je uren flexibel inplannen. Daarnaast doe je waardevolle ervaring op het gebied van taalonderwijs op en ontmoet je veel verschillende mensen.

Geïnteresseerd?
Meld je aan als vrijwilliger voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dirkje of Ivelina via 0302947594 of mailen naar: taalcoaching@taaldoetmeer.nl

Meer informatie?

Bel/mail Ivelina
Ivelina Koleva, administratief medewerker Taal doet meer
Ivelina Koleva
030 – 294 75 94

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!