Crowdfunding Taal & Toekomst afgerond

29/03/18 – De crowdfunding campagne voor Taal & Toekomst is inmiddels afgerond. Je bijdrage is echter nog steeds van harte welkom om het project Taal & Toekomst te kunnen financieren. Je kunt je bijdrage direct storten op bankrekeningnummer NL07TRIO 0786752750 van Taal Doet Meer o.v.v. actie Taal & Toekomst of via de doneerpagina op deze website. Bedankt voor je hulp en moeite!

Graag breiden wij in 2018 het aantal Taal & Toekomst-koppels uit en daarom zijn wij vandaag een crowdfunding campagne via Voor je Stadsie gestart! Jij kunt ons helpen door de crowdfunding te steunen of onder de aandacht te brengen in jouw netwerk.

Met een taalachterstand is het namelijk knap lastig om aan je toekomst te werken. Taal & Toekomst, een van de activiteiten van Taal Doet Meer, biedt Utrechtse jongeren met een migratieachtergrond de kans om deze drempel te overwinnen. Met de Nederlandse taal als startpunt, bieden we hen een springplank om zelf werk te maken van hun eigen talenten. Zo zetten zij de eerste stap naar een opleiding, stage of werkplek en daar hebben zij de rest van hun leven profijt van.

Geef Utrechtse migrantenjongeren een kans op een betere toekomst en steun onze campagne!