Ontwikkel jezelf in 2018

Taal Doet Meer vindt het belangrijk dat jouw kennis en ervaring continue groeit. Op deze manier kun jij, als vrijwilliger, een anderstalige Utrechter of kinderen van anderstalige Utrechters op een zo goed mogelijke manier ondersteunen bij zijn / haar ontwikkeling. In dit boekje vind je daarom diverse trainingen en workshops die voor het najaar van 2018 op het programma staan. Deelname hieraan is gratis.

Deze trainingen en workshops organiseren wij zelf of in samenwerking met andere organisaties. Per training is aangegeven voor welke taalvrijwilliger deze bedoeld is, wanneer en waar deze plaatsvindt en hoe je je hiervoor kunt aanmelden. Ook is het soms mogelijk om deel te nemen aan een training of workshop die in eerste instantie niet voor jou bedoeld is, maar die wel interessant kan zijn voor je ontwikkeling.

Wij wensen je veel ontwikkelplezier in 2018!

Bekijk hier de folder.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!