Taalcoach individuele thuisles

Taal Doet Meer is op zoek naar taalcoaches voor individuele cursisten

Ben jij geïnteresseerd in andere culturen? Houd je van lesgeven en heb je affiniteit met het onderwijs? En lijkt het je leuk om een cursist die Nederlands niet als moedertaal heeft, Nederlands te leren? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe taalcoach bij Taal Doet Meer!

Voor diverse wijken in Utrecht, zijn wij op zoek naar taalcoaches, die overdag of in de avond individueel les willen geven aan een cursist. Cursisten die niet kunnen deelnemen aan ons groepsaanbod, door bijvoorbeeld lichamelijke of psychische klachten en/of een zware zorgtaak, komen in aanmerking voor individuele taalcoaching bij hen thuis.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een coach die deze mensen wekelijks twee uur per week les wil geven en hun taalvaardigheid op die manier wil helpen vergroten. Het taalniveau en achtergrond is per persoon verschillend. Voordat het contact begint, is er een introductiecursus.
Het contact duurt minimaal een half jaar. Ook zijn er door dat jaar heen enkele contactbijeenkomsten met de coördinator of de organisatie en de mogelijkheid om trainingen te volgen.

Wat bieden wij?
Als coach kun je allereerst een bijzondere en leerzame ervaring verwachten. Je leert andere culturen kennen, maar je leert ook lesgeven. Je krijgt een introductiecursus en wordt persoonlijk begeleid door een coördinator. Daarnaast kun je terecht bij een taalconsulent voor deskundig advies en voor lesmateriaal op maat. Tot slot bieden wij ook een vrijwilligerscontract en een WA-verzekering.

Geïnteresseerd?
Heb je belangstelling voor de functie van taalcoach? Vul dan het aanmeldformulier in. Eventuele vragen kun je stellen via taalcoaching@taaldoetmeer.nl of 030-2947594.

Meer informatie?

Bel/mail Chaima

Chaima Masouti
06 – 182 104 25

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!