Ontmoetingsdiner Utrechters praten met Utrechters 27 maart 2018

“Ik vind de mensen heel leuk. Ik wil iedere week wel samen eten!”

Op dinsdag 27 maart ontmoetten 100 Utrechters elkaar in Het Huis Utrecht voor een ontmoetingsdiner. Het was een groot succes! Anderstalige Utrechters gingen in gesprek met Nederlandstalige Utrechters van ruim 20 Utrechtse bedrijven.

Het was een avond vol met mooie ontmoetingen, interessante gesprekken en een heerlijk diner. Taal Doet Meer organiseerde deze avond samen met Rabobank. Bedrijven spelen een belangrijke rol in het betrekken van nieuwe Utrechters bij de samenleving. Samen zorgen we voor meer ontmoeting in Utrecht. In oktober volgt een tweede evenement: Movares neemt het stokje over van de Rabobank. Wij hebben daar nu al zin in! #Utrechtersontmoeten …

Lees ook dit artikel in De Utrechtse Internet Courant en dit bericht van de Maatschap voor Communicatie.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!