Impressie event ‘Utrechters praten met Utrechters’

Op dinsdag 27 maart ontmoetten 100 Utrechters elkaar in Het Huis Utrecht voor een ontmoetingsdiner ‘Utrechters praten met Utrechters’. Taal Doet Meer organiseerde deze avond samen met de Rabobank. Op deze pagina geven wij een impressie van deze bijzondere avond.

Filmimpressie

Het evenement ‘Utrechters praten met Utrechters’ was geen op zichzelf staand evenement. Het is de start van een beweging, waarmee wij Utrechters bewust willen maken van de rol die je als burger, buurman, collega of werkgever kunt hebben voor een anderstalige. En laat zien hoe je met weinig inzet veel voor een ander kunt betekenen. Ontmoeting en taal zijn daarin belangrijk. Deze beweging stimuleert het contact tussen (anderstalige) Utrechters. Dit doen we door twee keer per jaar een event als deze te organiseren.

In oktober 2018 vindt het tweede event in de reeks plaats, op initiatief van Movares. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.


Foto’s

Klik op de beelden hieronder om de fotocollage te bekijken. Met het pijltje naar rechts bekijk je alle foto’s.