Coördinator groepslessen in Hoograven

Wekelijks gaan in Utrecht veel vrijwilligers op pad om als taalcoach taallessen te geven aan mensen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is. Ook Hoograven!

Wij zijn op zoek naar een coördinator Taalcoaching voor de taalgroepen in Hoograven. 

Wat doe je als coördinator van de groepslessen?

Je taken als coördinator zijn zeer uiteenlopend: je voert intakegesprekken met nieuwe cursisten, koppelt een taalcoach aan een cursist, begeleidt de vrijwillige taalcoaches en houdt dit alles bij in ons registratiesysteem.
Je doet waardevolle informatie op en ontmoet veel mensen uit verschillende culturen. De coördinator wordt ondersteund door de projectleider van Taal Doet Meer.

Wat heb jij in huis?

– Je bent goed in het begeleiden en enthousiasmeren van mensen
– Je staat open voor nieuwe ontmoetingen
– Je bent leergierig, zelfstandig en betrouwbaar
– Je bent zo’n 4 tot 6 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden onze  coördinatoren deskundigheidsbevordering, overleg met andere coördinatoren en contact met de organisatie en de projectleider. Je kan zelf je uren flexibel inplannen. Daarnaast doe je waardevolle ervaring op het gebied van taalondersteuning op en je ontmoet veel verschillende mensen.

Interesse / vragen?

Heb je belangstelling voor de functie van Coördinator groepslessen in Hoograven? Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Mascha Sillevis via taalcoaching@taaldoetmeer.nl

Meer informatie?

Bel/mail Mascha

Mascha Sillevis
030 – 294 75 94

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!