Taalcoaches Taal, Gezondheid & Opvoeding

Hou je van taal en heb je affiniteit met opvoeding? En lijkt het je leuk om met een groepje ouders aan de slag te gaan met de Nederlandse taal? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe taalcoach!

Wie zoeken wij?

Als taalcoach Taal, Gezondheid & Opvoeding ga je met elkaar in gesprek met behulp van lesmateriaal van Taal Doet Meer. Dit lesmateriaal gaat specifiek over gezondheids- en opvoedthema’s zoals spelen, voorlezen, stress, en het consultatiebureau, uit de lesmethodiek Gezonde Taal! Wij zoeken taalcoaches voor ouder-kind groepen in Overvecht.

Ouder-kind groepen worden wekelijks georganiseerd door het Consultatiebureau. Je sluit als taalcoach eens per maand aan bij een groep. Als taalcoach kun je verschillende ouder-kind groepen begeleiden; voor iedere groep vragen we per maand één uur beschikbaarheid op een doordeweekse ochtend.

Voor de vrijwillige vacature hoef je geen ervaring te hebben met lesgeven. Je krijgt van ons een training om je voor te bereiden op je rol als taalcoach. Wel verwachten we dat je gemotiveerd bent en je voor minimaal een half jaar inzet als taalcoach.

Wat bieden wij?

  • Zinvol werk met een grote maatschappelijke impact
  • Een nieuwe werkkring met fijne, betrokken collega’s
  • Ontmoeting met bijzondere mensen en andere culturen
  • Persoonlijke ontwikkeling en inspiratie
  • Waardering en begeleiding

Je krijgt een introductiecursus en wordt ondersteund door een taalconsulent voor deskundig advies en voor lesmateriaal op maat. Wij bieden ook een vrijwilligerscontract en een WA-verzekering.

Interesse / vragen?

Mail dan naar Mirjam via mirjam@taaldoetmeer.nl

Meer informatie?

Bel/mail Mirjam

Mirjam van Dijk
030 – 294 75 94

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!