Welkom op 11 oktober: ‘Utrechters praten met Utrechters’, bij Movares

Onze droom is dat alle Utrechters met elkaar praten. We hebben jou nodig om onze droom te verwezenlijken. Want het is niet vanzelfsprekend dat Nederlandstalige en anderstalige Utrechters elkaar ontmoeten. Daarom organiseren we naast taalcoaching diverse ontmoetingsactiviteiten waarbij je in gesprek kunt gaan met anderstalige Utrechters.

Ben jij ook trots op de culturele diversiteit van Utrecht? En geloof je net als wij dat ontmoetingen tussen mensen met verschillende achtergronden bijdragen aan meer verbondenheid en begrip in de stad? Kom dan naar het initiatief ‘Utrechters praten met Utrechters’, georganiseerd door Movares Foundation en Taal Doet Meer! Op donderdag 11 oktober vanaf 16.30 uur tot 20.00 uur mogen vijftig Nederlandstalige en vijftig anderstalige Utrechters met elkaar in gesprek. Lekker eten, verrassende ontmoetingen en uitwisseling van kennis en verhalen: dat zijn de hoofdingrediënten van dit evenement. Anderstalige stadsgenoten bieden jou met hun achtergrond, expertise en invalshoek een frisse blik. Andersom kun jij helpen met jouw netwerk, expertise en kennis. Mis deze unieke kans om uit je dagelijkse context te stappen niet en meld jezelf hier aan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdO8-mbkvliyVE6QBkoembG2Sg9EpaTr8Y-O03RBIHONJO_xw/viewform

Deelname inclusief 3-gangen diner is 50 euro, daarmee betaal je voor jezelf én voor een anderstalige Utrechter.

Bekijk ons voorgaande event met de Rabobank ter inspiratie, meld je aan en geniet.