Ga in gesprek met onze nieuwe vertELKAARten

Taal Doet Meer lanceert haar nieuw ontwikkelde materiaal de vertELKAARten. Dit is een bundel met elf kaarten waarop verhalen staan over tradities en rituelen, zelf verwoord en geïllustreerd door Utrechters uit verschillende windstreken. De bundel is ontwikkeld om op een laagdrempelige manier ontmoetingen te creëren en met elkaar in gesprek te gaan, met je buren, je collega’s, in een taalcafé of in een taalles. Om op die manier al pratend meer over elkaar te weten te komen en de taal te oefenen. De bundel vertELKAARten is tot stand gekomen dankzij financiering van onder andere het Oranje Fonds. Het drukwerk is mogelijk gemaakt door a.s.r.
Ben je Utrechtse taalvrijwilliger en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met de vertELKAARten? Kom dan naar de workshop die op 1 november wordt gegeven. Utrechtse taalvrijwilligers die met de vertELKAARten willen werken, kunnen een bundel bestellen en ophalen bij het spreekuur van een van onze taalconsulenten. Je kunt een afspraak maken via taalconsulent@taaldoetmeer.nl

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!