Coördinator thuislessen taalcoaching Zuilen

Wekelijks gaan in Utrecht veel vrijwilligers op pad om als taalcoach taallessen te geven aan mensen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is. Ook in Zuilen!

Wij zijn op zoek naar een vrijwillige coördinator Taalcoaching thuis in Zuilen.

Wat doe je als coördinator Taalcoaching thuis?

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de koppels die thuis taalles krijgen in de wijk.
Je taken zijn zeer uiteenlopend: je voert intakegesprekken met nieuwe cursisten, koppelt een taalcoach aan een cursist, begeleidt de vrijwillige taalcoaches en houdt dit alles bij in ons registratiesysteem. Je doet waardevolle ervaring op en ontmoet je veel mensen uit verschillende culturen. De coördinator wordt ondersteund door de projectleider.
Als coördinator kun je binnen flexibele werkuren tijdens schooltijden ervaring opdoen met een grote en diverse groep vrijwilligers en cursisten uit allerlei culturen. Zinvol werk dus met een grote maatschappelijke impact! Je kunt begeleiding verwachten vanuit de organisatie, een introductiecursus, deskundigheidsbevordering en verschillende activiteiten. Tot slot bieden wij ook een vrijwilligerscontract en een WA-verzekering.

Wie zoeken wij?

Heb jij een open en positieve instelling en vind jij het leuk om mensen te begeleiden en te helpen? Kan je goed overzicht houden en ben jij communicatief vaardig? Heb je wekelijks zo’n 4 tot 6 uur tijd voor vrijwilligerswerk? Kom dan ons team van coördinatoren versterken!

Wat bieden wij?

Wij bieden onze coördinatoren deskundigheidsbevordering, overleg met andere coördinatoren en contact met de organisatie en de projectleider. Je kan zelf je uren flexibel inplannen. Daarnaast doe je waardevolle ervaring op het gebied van taalonderwijs op en ontmoet je veel verschillende mensen.

Geïnteresseerd?

Meld je aan als vrijwilliger voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 030-2947594 of mailen naar: taalcoaching@taaldoetmeer.nl

Meer informatie?

Bel/mail Hafsa

Hafsa El Adouti
030 – 294 75 94

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!