Netwerkbijeenkomst Doe mee(r) met taal, voor werkgevers

Op dinsdagmiddag 20 november, van 14:30-17:00 uur, staat de netwerkbijeenkomst Doe mee(r) met taal gepland, met als centrale vraag: Diversiteit, inclusie en de rol van taal op de werkvloer. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Het Begint met Taal, Taal Doet Meer en Taalakkoord.

Diversiteit op de werkvloer heeft grote meerwaarde, blijkt uit tal van onderzoeken. Diversiteit is tevens een must om de vele banen in de zorg, de techniek en de bouw te kunnen vervullen.
Maar om goed te kunnen functioneren in een organisatie en in de samenleving is meer nodig: kennis van de (bedrijfs)cultuur, een netwerk, meedoen aan activiteiten, vriendschappen.

Doel van deze ronde-tafel-bijeenkomst is om kennis, praktijkervaringen en inspiratie uit te wisselen op het gebied van inclusie en taalontwikkeling van werknemers en te onderzoeken hoe we samen de meerwaarde van diversiteit op de werkvloer en in de samenleving, kunnen vergroten.

Anderstalige werknemers delen hun verhaal: “Hoe het mij verging”, Joost Brinkhuis van Asito (winnaar Diversiteitsprijs) volgt met de “Meerwaarde van diversiteit”. Vervolgens gaan de aanwezigen met elkaar in dialoog aan ronde tafels om praktijkervaringen, tips en tricks met elkaar te delen.

Voor: werkgevers (directie, HR, P&O)
Datum en tijd: 20 november 2018, van 14:30-17:00 uur (inloop vanaf 14:00 uur, borrel na afloop)
Locatie: Berenschot, Europalaan 40, 3526 KS in Utrecht.
Aanmelden: https://goo.gl/j9Baic (deelname is gratis).
Contact voor vragen of meer info: elise@hetbegintmettaal.nl 

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!