Twee nieuwe coördinatoren stellen zich voor

Bouchra is onlangs gestart als coördinator huiswerkklas en Monique als coördinator binnen het project Taalmentoraat. Hier stellen ze zich voor.

Bouchra: 

“Begin november ben ik gestart bij Taal Doet Meer als coördinator huiswerkklas in de wijk Kanaleneiland. Bij dezen wil ik me aan jullie voorstellen. Mijn naam is Bouchra, ik ben gehuwd en moeder van twee meiden, en ik ben woonachtig in Utrecht. In 2010 ben ik afgestudeerd van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb ruim tien jaar binnen de organisatie Reinaerde gewerkt als persoonlijk begeleider voor mensen met een beperking. In mijn vrije tijd houd ik erg veel van lezen, muziek luisteren en wandelen. Met mijn achtergrond, werkervaring en dienstverlenende instelling, hoop ik graag de mentoren uit mijn team goed te kunnen ondersteunen. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met de vrijwilligers en medewerkers binnen Taal Doet Meer.”

Monique:

 “Ik ben Monique en ik ben begin november begonnen als vrijwilliger. Ik heb de laatste jaren met veel plezier gewerkt als pedagogisch coach in de kinderopvang. In mijn zoektocht naar een nieuwe job liep ik tegen de organisatie van Taal Doet Meer aan en zag ik al die mooie, zinvolle projecten die daar zijn opgezet. Ik heb ervoor gekozen te starten als coördinator Taalmentoraat, om zo de mentoren te kunnen ondersteunen waar het nodig is, en er samen voor te zorgen dat de pupillen op een leuke manier met taalontwikkeling bezig kunnen zijn. Ook vind ik het heel leuk om op deze manier met verschillende culturen in aanraking te komen. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring in te kunnen zetten en ook zelf weer nieuwe dingen te leren.”

Bouchra

Bouchra

Monique

Monique

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!