#durftevragen

Help jij het Taalcafé Kanaleneiland aan materiaal?

Elke week gaan verschillende Utrechters met elkaar in gesprek in Taalcafés, zo ook in Taalcafé Kanaleneiland. Help jij ons aan nieuw materiaal, zoals pennen, papier, koffie en thee, voor in dit Taalcafé?

Wekelijks gaan verschillende Utrechters met elkaar in gesprek in Taalcafé Kanaleneiland. Zo ook Rudmer, Hassan en Haffid:

“Ik mocht het gesprek aangaan met Hassan en Haffid, twee vriendelijke mannen die beiden uit Marokko komen. Enthousiast vertelden ze mij alles over hun favoriete Marokkaanse gerechten, hun eigen kookkunsten en hun favoriete Nederlandse snack. Met Hassan bladerde ik ook nog door een ‘Allerhande’, om hem woordjes als citroen, wortel en komkommer te leren”, aldus Rudmer, vrijwilliger.

Hoe kan jij helpen?

Om de bezoekers van de Taalcafés te ondersteunen, zijn wij op zoek naar materiaal. Zij drinken bijvoorbeeld graag een kop koffie of thee. Ook gebruiken ze vaak pen en papier om af en toe iets uit te leggen, te tekenen, een spelletje te doen of een van de geleerde woorden op te schrijven. Help jij ons aan nieuw materiaal? Denk hierbij aan pakken koffie, thee, koekjes, pennen, papier, (taal)spelletjes en/of post-its. Ook materiaal met een oud of fout bedrukt logo is van harte welkom. Heb jij de gouden tip? Neem contact op via: samenwerken@taaldoetmeer.nl.

Lees meer over de mogelijkheden om met Taal Doet Meer samen te werken als bedrijf.

Liever vrijwilliger worden? Kijk bij onze vacatures.