Weet jij Utrechters met (pre-)pensioen te bereiken?

Voor een aantal vrijwillige coördinerende vacatures zoeken wij mensen met tijd en (levens)ervaring. Maar waar en hoe bereiken wij ze? Heb jij de gouden tip?

Vrijwillige coördinator Sjouk Kerkkamp:
“Als actief mens ga ik niet op een stoel zitten, uitrusten kan wel in het weekend. Ik ben fit en gepensioneerd, niet bejaard. Toen ik in de zorg werkte, had ik veel te maken met zieke mensen. Nu werk ik met gezonde mensen die aan hun toekomst werken. Dat is heel anders en ontzettend leuk!”

Je kunt ons helpen door tips door te geven van netwerken, bladen of vrijetijdsclubs én door onze vacatures te delen. Ken jij bijvoorbeeld een alumniblad van je vakgebied of een vakblad waar je een oproep kan plaatsen? Neem dan contact met ons op via dayenne@taaldoetmeer.nl. We sturen je een voorbeeldtekst om te gebruiken als oproep bij een blad of nieuwsbrief.

Zie hier een aantal voorbeeldvacatures.

Uiteraard ben je welkom om onze vacatures te delen op social media, door de link gericht door te sturen naar bekenden.

Degenen die ons helpen bij het invullen van een vacature voor coördinator belonen wij met een VIP-behandeling op ons volgende Taal Doet Meer College, juni 2019 in Tivoli!

Alle vragen