Ouder-kind-taalcoaches gezocht!

Houd je van taal en heb je affiniteit met opvoeding? En lijkt het je leuk om een groepje ouders of een gezin aan de slag te gaan met de Nederlandse taal? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe taalcoach voor de ouder-kind-groep!

Wie zoeken wij?

Als ouder-kind-taalcoach ga je met elkaar in gesprek met behulp van lesmateriaal van Taal Doet Meer. Dit lesmateriaal gaat specifiek over opvoedthema’s zoals spelen, het consultatiebureau en het peutercentrum. In samenwerking met bestaande ouder-kind-groepen zoeken wij een taalcoach die één keer per maand kan aansluiten om de ouders die aan hun Nederlands willen werken te begeleiden. Samen ga je met elkaar in gesprek over opvoedkundige thema’s.

Voor iedere groep vragen we per maand anderhalf uur beschikbaarheid op een doordeweekse ochtend, voor een periode van minimaal 25 weken. We zoeken op dit moment een taalcoach voor de dinsdagochtend en de vrijdagochtend voor onze ouder-kind-groepen in Overvecht.

Je hoeft geen ervaring te hebben met lesgeven. Je krijgt van ons een training om je voor te bereiden op je rol als taalcoach. Wel verwachten we dat je gemotiveerd bent en je voor minimaal een half jaar inzet als taalcoach.

Wat bieden wij?

  • Zinvol werk met een grote maatschappelijke impact
  • Een nieuwe werkkring met fijne, betrokken collega’s
  • Ontmoeting met bijzondere mensen en andere culturen
  • Persoonlijke ontwikkeling en inspiratie
  • Waardering en begeleiding

Je krijgt een introductiecursus en wordt ondersteund door een taalconsulent voor deskundig advies en voor lesmateriaal op maat. Wij bieden ook een vrijwilligerscontract en een WA-verzekering.

Interesse / vragen?

Mail dan naar Rachida via rachida@taaldoetmeer.nl

Meer informatie?

Bel/mail Rachida

Rachida Lalouh
030 – 294 75 94

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!