Steun jij Taal Doet Meer via de RAGweek?

Taal Doet Meer is dit jaar een van de goede doelen van de RAGweek Utrecht die van 11 tot en met 17 maart 2019 plaatsvindt. Iedereen kan bijdragen aan deze week, onder andere met de Duckrace die op zaterdag 16 maart wordt gehouden. Steun jij Taal Doet Meer via deze actie?

De RAGweek is een jaarlijks terugkerende week waarin studenten zich inzetten voor het goede doel. Jaarlijks worden er twee goede doelen gekozen. Dit jaar zijn het Taal Doet Meer en Campagneteam Huntington. Tijdens de week worden verschillende activiteiten georganiseerd om geld op te halen voor de goede doelen, waaronder de Duckrace op 16 maart.

 Duckrace

Tijdens de Duckrace worden duizenden badeenden te water gelaten in de gracht van Utrecht. De badeenden zijn online te koop via www.ragweekduckrace.nl en kosten € 3,50 per stuk (en vijf badeenden kosten € 15,00). Elk verkocht badeendje heeft een nummer en de eerste nummers die de overkant van de gracht bereiken, winnen een prijs.

Speciale eenden

Naast de reguliere eenden zijn er ook speciale badeenden van € 50,00 te koop. Deze speciale eenden verschillen in grootte en kleur van de reguliere eenden. Deze eenden worden ingezet voor extra bewustwording rondom de goede doelen en het is ook mogelijk om er een speciale boodschap op te laten schrijven. De speciale eend is geen onderdeel van het wedstrijdelement en doet niet mee voor de prijzen.

Laagdrempelig

De Duckrace vindt op zaterdag 16 maart vanaf 13.00 uur plaats bij de bocht na de Paardenveldbrug. Als je een badeend hebt gekocht, hoef je er zelf niet per se bij te zijn. Zo kun je op een laagdrempelige en makkelijke manier van veraf toch het goede doel te steunen! Steun jij Taal Doet Meer via deze actie?

Meer informatie: www.ragweekduckrace.nl

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!