#durftevragen

Help jij ons aan een laptop?

Voor verschillende Taal Doet Meer-projecten zoeken wij 20 goed werkende laptops. Help jij ons dit streven te bereiken?

Veel van onze deelnemers bezitten geen computer of laptop terwijl zij deze wel nodig hebben. Zo maken scholieren bij HuiswerkHulp Utrecht hun huiswerk op de computer, werken werkzoekenden van Eigen Kracht aan hun digitale cv en zoeken zij op de computer naar geschikte vacatures. Cursisten van Taalcoaching oefenen vaak ook de Nederlandse taal en uitspraak met programma’s op de computer. Wij zijn daarom op zoek naar laptops, of geld om laptops aan te schaffen. Kan jij onze wens helpen vervullen? Neem dan contact op met Nine via info@taaldoetmeer.nl.

Lees meer over de mogelijkheden om met Taal Doet Meer samen te werken als bedrijf.

Liever vrijwilliger worden? Kijk bij onze vacatures.

Alle vragen