Save the date! 20 juni 2019 – Taal Doet Meer College: ‘We zijn de verhalen die we vertellen’

Op donderdag 20 juni 2019 staat een uniek Taal Doet Meer College op het programma: een vertelvoorstelling door Taal Doet Meer-deelnemers in TivoliVredenburg!

“Het grote, nieuwe, gezamenlijke verhaal ontstaat vanuit de kleine verhalen die we elkaar vertellen.” Geïnspireerd door deze uitspraak van Mpho Tutu, dochter van Desmond Tutu, vertellen diverse Utrechters hun eigen, unieke verhaal.

Dit Taal Doet Meer College hebben we dus niet één, maar meerdere bijzondere sprekers. Verschillende Utrechters, die allemaal verbonden zijn aan Taal Doet Meer, hebben de afgelopen maanden met elkaar gewerkt aan een vertelvoorstelling.

Wat betekent het om vanuit een andere cultuur naar Nederland te komen? Hoe wordt er naar je gekeken en wat doet dit met je zelfbeeld? Welke kansen heb je gepakt en welke talenten heb je kunnen benutten? En waar verwonder je je over? Door de verhalen die deze avond worden verteld, leren we niet alleen de vertellers, maar ook onszelf beter kennen.

Het precieze programma wordt later bekendgemaakt en de officiële uitnodiging volgt, maar noteer deze datum vast in je agenda: donderdag 20 juni 2019, vanaf 17.00 uur.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!