Taalcoach bij Babel in Utrecht

Ben jij geïnteresseerd in andere culturen? Houd je van taal en heb je affiniteit met het onderwijs? En lijkt het je leuk om met een (kleine) groep cursisten die Nederlands niet als moedertaal hebben, Nederlands te oefenen? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe taalcoach!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken taalcoaches voor een conversatiegroep bij taalschool Babel op de Nieuwegracht in Utrecht. Wij zoeken taalcoaches die 1,5 uur per week les willen geven op dinsdagmiddag van 13.15 tot 14.45 uur en daarmee de spreekvaardigheid van de cursisten willen helpen vergroten. Je hoeft geen ervaring te hebben met lesgeven. Wel verwachten we dat je gemotiveerd bent en je voor minimaal een half jaar inzet als taalcoach.

Wat bieden wij?

Als taalcoach kun je allereerst een bijzondere en leerzame ervaring verwachten. Je leert andere culturen kennen, maar je leert ook lesgeven. Je krijgt een introductiecursus en wordt persoonlijk begeleid door een taalconsulent voor deskundig advies en voor lesmateriaal op maat. Wij bieden ook een vrijwilligerscontract en een WA-verzekering.

Interesse / vragen?  

Mail dan naar Hafsa via taalcoaching@taaldoetmeer.nl

Meer informatie?

Bel/mail Hafsa

Hafsa el Adouti
030 – 294 75 94

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!