Wethouder Onderwijs ontvangt eerste kistje met ‘Appeltjes van Oranje’

Donderdag 23 mei 2019 heeft Taal Doet Meer een kistje met ‘Appeltjes van Oranje’ aangeboden aan wethouder Onderwijs Anke Klein. Tot en met 29 mei brengen we kistjes met ‘Appeltjes van Oranje’ rond, verspreid over 40 plaatsen in de stad. Op deze manier willen we het Appeltje van Oranje dat wij op 23 mei 2019 hebben ontvangen, delen met Utrechters. Bekijk de foto’s!

Taal Doet Meer heeft op 23 mei 2019 uit handen van Koningin Máxima een Appeltje van Oranje 2019 ontvangen voor ‘de Utrechtse Taalstraat voor jong en oud’. Omdat we dit danken aan de honderden Utrechters die zich inzetten voor het werk van Taal Doet Meer, wilden we deze prijs graag delen en het ook vieren met de stad. De aftrap hiervoor was donderdag 23 mei 2019 om 18.30 uur op de Stadhuisbrug. Een eerste kistje met ‘Appeltjes van Oranje’ hebben we op dat moment gedeeld met wethouder Onderwijs Anke Klein. Tot en met 29 mei brengen we kistjes met ‘Appeltjes van Oranje’ rond, verspreid over 40 plaatsen in de stad. Dit gebeurt op plekken waar onze vrijwilligers actief zijn. Zo zijn we al bij het Taalcafé in Overvecht en bij het Trajectum College langs geweest, waar we heel hartelijk werden ontvangen. Wie weet kom je ons ook ergens tegen!

Lees hier het bericht over de uitreiking van de Appeltjes van Oranje 2019.


Foto’s

Fotografie: Aziz Kawak en interne fotografie van Taal Doet Meer

Klik op de beelden hieronder om de fotocollage te bekijken. Met het pijltje naar rechts bekijk je alle foto’s.